På grund af CORONA COVID19 virus, tvinges virksomheder til at sende medarbejdere hjem. Hjemmearbejde har nogle udfordringer, når det kommer til den daglige kommunikation. Store virksomheder har i forvejen videokonferencesystem og det nødvendige IT Personale. Men små og mellemstore virksomheder mangle den kompetence.

Derfor kan Signaps tilbyde at hjælpe til med dels at kortids etablere en adgang til et videokonference server og registrerer medarbejdere på systemet. Signaps vil også hjælpe med information og uddannelse i hvordan hjemmesendte medarbejdere med deres computer eller mobil kan få adgang til videokonference opsat til netop jeres firma.

Det er muligt at holde møder, eller gruppemøde med skærmdeling af computer, så alle kan se med og interagerer i et møde.

Ring nu – og få et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment